Velkommen til Jærradiogruppen AS
- ledende innen norsk lokalradio.

Jakten er i gang

Greit å vite om årets versjon

I år starter Jakten her hos oss i studioet vårt i Lorkenesgata 1, midt i Ålesund sentrum. Herifra skal vi dra til fire forskjellige destinasjoner på Sunnmøre. I år skal du få hint om veien til stedet hvor vi er på vei og lyder og hint fra området når vi nærmer oss. Alle hintene samlet, med de siste som er knyttet til stedet gjør at vi skal ha navn på et helt spesifikt sted. For eksempel vil ikke Sulafjellet eller Langevåg være spesifikt nok om vi skal frem til hytta der Sulanissen bor.

 

Årets fantastiske premier

 • Leie av en Toyota RAV4 Plugin hybrid fra Brages på Digernes - 2 ukers fri bruk av Nye RAV 4 Plug in Hybrid
 • Plantasjen - Ida 900 Drivhus verdi 3495,-
 • Real American Steakhouse - Biff tenderlion middag for to inkludert drikke og dessert verdi 1500,-
 • Fargerike Breivika - Valgfritt måltilpasset innvendig solskjermingsprodukt fra Luxaflex verdi 5000,-
 • Møbelringen - Sacco Softshell medium pluss 1545,-
 • Geiranger Bakeri – Gavekort verdi 2000,-
 • Ålesund Sentrumsforening - Bygavekort 1000,-
 • Bunkeroil - Drivstoff 3000,-
 • Container Consult - Gavekort containerleie + 1.000 kg avfall
 • Amfi Moa - Gavekort 1000,-
 • Vedbilen - 10 sekker til vinneren 1580,-
 • Hotel Union Geiranger - overnatting for 2 voksne og 2 barn i dobbeltrom med frokost, middag og tilgang badeavdeling verdi fra 3090,-

 

Hvordan delta

Man kan hele tiden gjette hvor vi er på vei, men man kan bare få svar på om det du mener er ritkig svar pr. telefon til faste tider i Morgenshowet (klokken 07:50) og i Ettermiddagsrushet (klokken 16:10).
En dommer vil si RIKTIG eller FEIL, avhengig av hva du svarer og om det er riktig destinasjon. Husk at det er alltid mange som vil gjennom på telefon når vi nærmer oss riktig sted. Ikke alle kan komme igjennom og det er derfor en del av konkurransen at det ikke er lett å komme frem med ditt svar. 

For å delta hører du ledetrådene som vi gir morgen og ettermiddag mandag til fredag og ringer inn ulike forslag 07:50 og 16:10. Svarer du riktig blir du finalist og kan vinne den store pakken som hører til Jakten på Bilnøkkelen.

Telefonnummeret du bruker er 70 11 10 59. 

Svarer dommeren at det er feil kan du ringe inn igjen med en gang etter du har lagt på. Det er ikke mulig å gi to svar eller flere pr. telefonsamtale. 

 

Veien videre

Vi drar fra hvert sted til et ny destinasjon på Sunnmøre, derfor er det viktig å følge hint og ledetråder i Morgenshowet og i Ettermiddagsrushet. Nye hint og ledetråder hver dag mandag til og med fredag.

 

Reisen starter altså i Lorkenesgata 1 ved rutebilstasjonen i Ålesund. Når vi kommer frem til første sted, fortsetter reisen og vi gir hint og ledetråder hvordan og hvor vi drar videre. Hintene og ledetrådene vil ta oss frem til neste destinasjon der du får lyder og hint fra området når vi nærmer oss. Alle hintene samlet, inkludert de siste som er knyttet til stedet gjør at vi skal frem til et nytt spesifikt sted.

 

 

Det er 18 års aldersgrense for å delta i konkurransen, Jakten på Bilnøkkelen. Nærmeste familie til de som blir årets finalister kan ikke delta for de andre finaleplassene. Tidligere vinnere av konkurransen kan ikke delta. Se mer om våre konkurranseregler her: http://www.radioaalesund.no/om/konkurranseregler/