Velkommen til Jærradiogruppen AS
- ledende innen norsk lokalradio.

Ny og større radiobingo

Hver uke kan du være med å kjempe om mange tusen kroner når vi spiller radiobingo, og nå kan du også kjøpe bingobrett på nett! Premiepotten kan stige til maksimalt 100.000 kroner.

 

Vi lanserer nytt og større bingospill! kr 10.000,- i premier, ny pris for bingobrett kr 100,-

Fra og med mandag 30. august dobler vi premiepotten, og gjør flere endringer for å gjøre bingospillet både mer spennende og lettere å delta i. Hovedpremien for 3. rekker i siste spill økes blant annet til kr 5.000,-, og 1. rekke i hvert spill økes fra kr 100,- til kr 250,-. De andre premietrinnene økes også. Pris for spillebrett endres fra kr 50,- til kr 100,-.

Samtidig som du selvfølgelig fortsatt kan kjøpe brett på våre utsalgssteder, så vil det nå også være mulig å kjøpe brett via våre nettsider. Du kan velge om du vil kjøpe ditt brett på nett og skrive det ut for å kunne spille på det som vanlig, eller om du også ønsker å spille digitalt på skjerm, og krysse tallene på iPad, PC eller lignende. Du registrerer deg enkelt for kjøp av brett ved å bruke Vipps, og kan betale med debetkort fra Visa og Mastercard (Det er ikke tillatt med kredittkort).

 

Vi spiller bingo på følgende tidspunkt:

 

Mandag kveld kl 21.00

Klikk her for å åpne Radio Grenland sin salgsside for mandags-brett på radiobingo.no

Jærradioen salgsside for bingo på radiobingo.no

 

For å delta kjøper du dine bingoblokker på et av våre utsalgssteder eller på nett. Gjør deg klar ved radioen mandag kveld. Spillereglene forklares enkelt i starten av hver sending.

Vi anbefaler at du bruker en FM eller DAB radio, og forsikrer deg om at du har god dekning i god tid før spillet starter. Vi anbefaler ikke at du spiller bingo ved hjelp av nettradio, ulike typer nettradioer opplever i perioder forsinkelser og ustabilitet i lyd som vi ikke har kontroll over.

 

Våre utsalgssteder er:

Skien:
Esso Goberg, Coop Extra Klyve, YX 7-11 Wattenberg, Circle K Jorkjend, Spilleriet Skien

Porsgrunn:
Joker Brevik, YX 7-11 Heistad, Pizzabakeren Vessia og Herøya, Circle K Funnemark, Stridsklev Spiseri

Bamble:
YX Grasmyr

 

Bingobrett selges i kassen på utsalgsplassene, og det er fint om du har nøyaktig beløp i kontanter. Lykke til!

 

Ønsker du å være forhandler for våre bingoblokker? Kontakt vår regnskaps- og administrasjonsavdeling på 51 97 92 00. Tastevalg 3.

 

For å lese øvrige regler og annen informasjon, klikk her for for å komme til bingo-siden. Lykke til!